Noen nyttige ideer når du bygger en DIY stangfjøs

Noen nyttige ideer når du bygger en DIY stangfjøs

Leter du for tiden etter en enkel, økonomisk metode for å legge til ekstra lagringsplass i lokalene dine? I så fall kan en DIY Pole Barn være et ideelt alternativ. Disse fjøsene er enkle å sette opp og er overraskende rimelige. Forutsatt at du er ivrig etter å bruke jobben, kan du få dem til å bli satt opp på kort tid på det minste.

Forslag og ideer for å bygge en DIY stangfjøs

I stedet for å trenge å gå til trelastgården og kjøpe alle tingene selv, kan du bare kjøpe et stangfangesett. Disse settene inkluderer alt du må fullføre jobben inkludert trelast, takstoler, taktekking og sidespor. I tillegg kommer de med mønstre og omfattende retninger slik at du forstår hvordan alt passer sammen.

Små boligbyggere

Fremgangsmåten for å sette sammen et stangfjøs er forbausende enkelt. Først må du lage et jevnt sted der fjøset kan bygges. Hvis du ønsker at fjøset ditt virkelig skal ha et jordgulv, kan du bare glatte ut og jevne jorda i regionen. I stedet kan du også legge i en betongpute som fjøset kan være satt opp på, slik at fjøset selv har et betonggulv når det er på plass.

Ny generasjonshjem

Deretter settes stolpene ned i jorden og skjøtes sammen over toppen med bjelker. Takstolene legges deretter på toppen. Når de først er på plass, er ferdigbehandling av bygningen bare et spørsmål om å plassere på taket av metall og installere sidespor. Det er mulig for deg å velge å legge til strøm til bygningen eller ikke, bestemt av funksjonen er at den skal brukes til. Dette er den delen av jobben du kanskje må ha med hjelp utenfra, siden det kan være farlig å jobbe med strøm hvis du ikke forstår hva du gjør.

Forutsatt at du er relativt enkel og har et godt utvalg av verktøy, er det stor sjanse for at du kan gjøre det meste av bygningen selv. Disse bygningene kan settes opp i løpet av dager i stedet for uker eller måneder. De kommer i forskjellige forskjellige størrelser også, som spenner fra små skur helt opp til gigantiske fjøs. Det er mulig for deg å bruke dem til å plassere en hest eller for å oppbevare alt viktig jordbruksutstyr. Du kan til og med sette dem opp som en garasje eller verksted. Flere mennesker forvandler til og med stolpehøner til hus. Uansett hva du vil, er det en utmerket tilnærming å konstruere en DIY Pole Barn for å få en rimelig bygning som tilbyr mye dekket lagring.