Nøkkelen til å kjøpe et rimelig nytt hjem i Lincolnshire

Nøkkelen til å kjøpe et rimelig nytt hjem i Lincolnshire

Fødestedet til noen av Storbritannias mest kjente tenkere og personligheter – inkludert Isaac Newton, inspektør Morse-forfatteren Colin Dexter, Jim Broadbent, Margaret Thatcher og komikeren Jennifer Saunders – Lincolnshire er det nest største engelske fylket som ligger øst i England. Fylkesbyen Lincoln kan spore sine røtter tilbake til 1000-tallet, mens fylket i seg selv er delt inn i en rekke regioner – inkludert Lincolnshire Fens, Carrs i Nord Lincolnshire, Lincolnshire Wolds og Humber Estuary og Nordsjøkysten. Hjem til et vakkert landskap er Lincoln et ideelt sted å kjøpe et rimelig nytt hjem, med mange utviklere rimelige boligalternativer for nøkkelarbeidere og førstegangskjøpere.

Legger til en andre historie til et ranchhus

Den regjeringsstøttede FirstBuy-ordningen er tilgjengelig på Isaacs Place, en Taylor Wimpey-utvikling av to-romsleiligheter og to- og tre-roms nye hjem i Grantham. Isaacs Place ligger innen rekkevidde av Grantham sentrum, og har en flott beliggenhet mellom Lincoln og Nottingham, i nærheten av A1-veien og Grantham stasjon, med togforbindelser tilgjengelig til London og Edinburgh. Østkysten er en 30-mil kjøretur unna – ideelt for dager ute ved sjøen. Prisene varierer mellom £ 99.995 og £ 149.995.

Prefab Metal Homes

I Grantham er også Bovis Homes Mallard Quarter, med priser som varierer mellom £ 84,995 og £ 174,995. Mallard Quarter ligger nær Granthams hovedgate og har leiligheter med to soverom og hus med to, tre og fire soverom. Et bredt spekter av kjøpsstøtteordninger er tilgjengelige for denne utviklingen, inkludert FirstBuy og Jumpstart, et delt aksjekursinitiativ som lar kjøpere kjøpe et hjem for 85% av kjøpsverdien på forhånd.

I Grimsby, på Lincolnshires Humber Estuary, selger Linden Homes eiendommer på Freshney Green. Freshney Green ligger i nærheten av Cleethorpes og Nordøstlige Lincolnshire, i nærheten av sentrum og butikker, skoler og hovedvei A-forbindelser. En golfbane og driving range er også innen rekkevidde, mens kjøpere vil dra fordel av den enorme mengden grøntareal som selve utviklingen tilbyr. FirstBuy- og Linden Assist-programmene er tilgjengelige, og husene er priset mellom £ 89,950 og £ 169,950.

I Bourne, 26 kilometer fra Peterborough og 12 kilometer fra den vakre byen Stamford, selger Larkfleet Homes eiendommer på The Old Laundry – som ligger på eiendommen til den gamle rengjøringsfabrikken i Bourne. Bourne er en blomstrende by med et godt utvalg av butikker i små gater og små, familieeide virksomheter. Det kan skilte med et stort utvalg av puber og restauranter, skoler og fritidsfasiliteter. Prisene varierer mellom £ 109,995 og £ 154,995.

Nøkkelen til å kjøpe et rimelig nytt hjem i Lincolnshire